Onderhoud2017-11-22T18:59:07+00:00

Onderhoud

Als u eenmaal zo’n prachtige vloer van ons hebt liggen, dan wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is het belangrijk u uw vloer goed onderhoudt en op de juiste manier reinigt. Is dat moeilijk? Zeker niet, als u maar de juiste producten gebruikt. En daarover kunnen wij u uitstekend adviseren!

Lang genieten van uw vloer? Kies voor onze schoonmaakproducten!

Uw vloer reinigt u met een vetvrije, biologisch afbreekbare zeep. De zeep moet echt vetvrij zijn, anders trekt uw vloer onnodig veel vuil aan. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan van de allerbeste schoonmaakmiddelen. Met deze schoonmaakmiddelen geniet u ongetwijfeld veel langer van uw prachtige vloer!

Toch een reparatie nodig?

Ondanks dat u uw vloer goed onderhoudt, krijgt de toplaag van uw vloer in de loop der jaren veel te verduren. Het kan op termijn gebeuren dat uw vloer daardoor beschadigd raakt. Of visuele afwijkingen vertoont. Dan staan wij uiteraard klaar om uw vloer weer te herstellen en te verfraaien. Zodat u uw vloer opnieuw weer jaren intensief kunt gebruiken en ervan blijft genieten!

Advies nodig of schoonmaakmiddelen kopen?

Dat kan! Neem snel contact met ons op. Kijk op de contactpagina voor onze contactgegevens!

Contact
coatingvloer
coatingvloeren
gietvloer
gietvloeren
betonlookvloeren
MORTELVLOEREN
SIERGRINDVLOEREN