Loading...
Wie zijn wij2018-12-13T09:43:31+00:00

Rens over Ruud

“Mijn vader startte het bedrijf in 2007. Hij specialiseerde zich al snel in het aanleggen van spiegelgladde gietvloeren van hoge kwaliteit. Zijn warme communicatie met onze klanten is echt een grote meerwaarde voor ons bedrijf. Mede daarom hebben we al zoveel mooie vloeren mogen leggen. Met evenzoveel tevreden klanten als gevolg!”

Ruud over Rens

Dat ik Rens een aantal jaren geleden bij me in dienst nam, was een gouden zet. Hij pikt alles zo snel op en vult mij uitstekend aan. Ook híj onderscheidt zich met zijn sterke communicatieve vaardigheden. Dat hij snel mede-eigenaar zou worden was dan ook een logisch gevolg!

Betonlookvloeren zijn echt zijn specialiteit. Hij creëert keer op keer ware kunstwerken. Ik vind het prachtig om met hem samen te werken en mijn passie voor het vak met hem te delen!

“Met ontzettend veel trots zijn wij eigenaars en ‘smerende’ krachten achter ons succesvolle bedrijf. Wij steken het enthousiasme voor onze producten niet onder stoelen of banken. En dat merkt u in het eindresultaat: een bijzondere vloer van hoge kwaliteit!”

Over onze vloeren

Kies je voor een vloer van Ruud van Delft Betonrenovatie, dan kies voor je voor een unieke vloer met eindeloze mogelijkheden. Een vloer die overal toepasbaar is. Ga bijvoorbeeld voor een industriële look in uw woonkamer, keuken of badkamer. Je kiest dan ook voor een vloer die robuust is en die je eenvoudig reinigt. Als u de juiste producten gebruikt, vragen onze vloeren ook weinig onderhoud. En dat is natuurlijk ontzettend prettig!

Voor intensief gebruik!

Natuurlijk bieden we ook voor de intensieve en industriële gebruiker hoogwaardige oplossingen. Een voorbeeld? IJzersterke coatingvloeren voor autoreparatiebedrijven. En moet uw vloer vloeistofkerend of vloeistofdicht zijn? Dat is geen enkel probleem. Wij ontzorgen u zelfs bij de certificering van uw vloer. Ook herstellen we beschadigde vloeren zodat ze weer vloeistofkerend of vloeistofdicht worden en blijven. Zo kan uw vloer er weer jaren tegen!

Over onze werkwijze…

Bent u geïnteresseerd in een van onze vloeren? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u op onze contactpagina. Vervolgens nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Ervaar zelf de geweldige eigenschappen van onze vloeren: zien is geloven! En we kunnen u meteen ook uitgebreid informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden!

Keuze gemaakt?

Heeft u uw keuze voor een vloer gemaakt? Dan komen we zelf de ruimte waar de vloer komt te liggen bekijken. Zo lopen we tijdens het leggen niet tegen vervelende verrassingen aan. We bieden u daarna een vlijmscherpe offerte aan. Gaat u daarmee akkoord? Dan maken we met u een afspraak om de vloer te komen leggen.

Het leggen van de vloer

Wij houden niet van vervelende verrassingen. U waarschijnlijk ook niet. Daarom maken we met u heldere afspraken voordat we u vloer leggen. Wij zorgen voor een snelle werkwijze, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart. En is de vloer een onderdeel van een groter project? Bijvoorbeeld de bouw of renovatie van uw woning? Dan stemmen wij, in overleg met alle andere aannemers, onze planning naadloos af op hun planning. Prettig toch?

Over onze beroemde garantie…

Wij stoppen al onze passie, kennis en kunde in uw vloer. Daarom bieden wij u onze beroemde garantie van maar liefst vijf jaar aan. Raakt uw vloer binnen deze termijn beschadigd of zijn er andere onvolkomenheden? Dan hebt u recht op onze garantie.

Na vijf jaar stopt de garantie, maar dat geldt niet voor onze service. Loopt u na de garantietermijn onverhoopt tegen een probleem aan? Laat het ons dan vooral weten. Ook dan proberen we het zo goed mogelijk voor u op te lossen. En daar staan we om bekend!

Meer weten over onze garantie en de voorwaarden? Vraag het ons gerust. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina!